+31(0)594 - 513 307 ma - vr 09:00 - 17:00
Webshop Keurmerk
  • Voor 16:00 besteld, morgen thuis
  • Bedrijven bestellen simpel op factuur
  • Vanaf 50 euro geen verzendkosten

Betalen en verzenden

De betalingen van 123beveiligingscamera.nl verlopen via onze betalingsprovider Sisow. Betalen via iDeal is mogelijk met ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS bank, SNS regio bank en Triodos bank. De betaling verloopt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.


Gratis verzendkosten boven de € 150,- 

Elke bestelling boven de € 150,- ex BTW leveren wij in Nederland zonder verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 150,- zijn € 6,95. Voor het leveren van uw beveiligingscamera's wordt er gebruik gemaakt van zowel DHL als PostNL, de keuze tussen deze is aan u.  


Betaalwijzes

U kunt tijdens een bestelling er voor kiezen om het bedrag direct te voldoen of onder rembours te verzenden. Bedrijven kunnen bij ons op factuur bestellen. Wij bieden een betrouwbare betaalprovider aan met onder andere iDeal. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via u eigen bank.


Voor bedrijven


Bedrijven kunnen op factuur een bestelling plaatsen. Heeft u niet eerder een bestelling geplaatst bij 123beveiligingscamera.nl dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Dit om de benodigde gegevens te verifiëren. Uiteraard kunt u ook bellen met onze business desk. 


Betalen onder rembours

Betalen bij het afleveren van uw pakket? Dat kan bij 123beveiligingscamera.nl. U kunt het volledige bedrag overhandigen aan de postbode. Het is bij ons mogelijk om tot maximaal € 1.500 te bestellen op rembours. Remboursbestellingen worden niet op zaterdag bezorgd. Houd hier rekening mee met uw bestelling.


Vooruitbetaling

U kunt kiezen voor vooruitbetaling. U maakt via een directe bankoverschijving vooraf het orderbedrag over op ons rekeningnummer. Zodra de betaling is ontvangen en verwerkt (1 á 2 werkdagen), wordt uw order direct verzonden. 

Reda Retail Data BV
Deutsche Bank
Rekeningnummer: 40.51.85.863 (t.n.v. 'Retail Data BV Leek')
IBAN: NL44DEUT0405185863
BIC: DEUTNL2N


Verzendmethodes 

Als u voor 17:00 uur uw bestelling plaatst, wordt het pakket de volgende werkdag aangeboden op uw adres. U kunt bij 123beveiligingscamera.nl kiezen voor een dag- of avondlevering. Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt het pakket nogmaals aangeboden. Bij de derde maal kunt u het afhalen bij een depot van DHL of wordt het retourgezonden naar 123beveiligingscamera.nl