+31(0)594 - 513 307 ma - vr 09:00 - 17:00
Webshop Keurmerk
  • Voor 16:00 besteld, morgen thuis
  • Bedrijven bestellen simpel op factuur
  • Vanaf 50 euro geen verzendkosten

Aangenaam, wij zijn 123beveiligingscamera.nl

123beveiligingscamera is de specialist op het gebied van beveiligingscamera's, bewakingssystemen en opname-apparatuur. Door het importeurschap van diverse fabrikanten wereldwijd kan 123beveiligingscamera scherp inkopen en scherp aanbieden. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgen wij het keer op keer voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd. Wij vinden het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden, heeft u daarom vragen, tips of ideeën? Dan staan wij altijd klaar met een luisterend oor.  

Aangenaam kennis te maken! Heeft u vragen over de toepasbaarheid of functionaliteit van onze producten dan kunt u altijd contact opnemen. Contact opnemen kan via ons telefoonnummer 0594 513 307, via de klantenservice chat of 24/7 via ons e-mailadres info@123beveiligingscamera.nl Ons streven is om binnen 1 werkdag een goed en passend antwoord te hebben op uw vraag of situatie. 

Jeroen - Technische vragen

Eindverantwoordelijke voor al uw bestellingen. Jeroen zorgt ervoor dat uw bestellingen afgehandeld worden en het magazijn verlaten. Daarnaast is Jeroen verantwoordelijk voor uw technische vragen en service. Heeft u vragen over uw bestelling, verwachte aflevertijd of heeft u technische vragen? Jeroen kan u direct vertellen wanneer uw bestelling aankomt of antwoord geven op uw technische vragen.

 

 


 

Rob - Verkoop 

Verantwoordelijk voor het klantcontact op 123beveiligingscamera.nl. Rob zorgt ervoor dat u altijd goed ingelicht wordt over de producten tegen een goede prijs. Heeft u vragen over de producten of wilt u een aantrekkelijke staffelkorting? Neem dan contact op met Rob. Daarnaast is Rob verantwoordelijk voor 123beveiligingscamera.nl, u kunt met al uw feedback terecht bij Rob.